De Kinesioloog | Christianne Bezembinder-de Wolf

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie (E.E.N.®) en kinesiologie

Als therapeut herken ik in mijn clienten een onderlinge samenhang van zowel lichamelijke als emotionele, mentale en/of spirituele processen. Ik bekijk en behandel dus de totale mens en niet alleen de klacht. Dit heet holistisch werken. Het uitganspunt bij de behandeling is dat ziekte veroorzaakt wordt door een tekort of teveel bij de client in een bepaalde situatie. Door het geven van inzicht en met de juiste behandeling kan deze onbalans opgeheven worden.

De therapie is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die helpt om weer in balans te komen, het afweersysteem te versterken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Tijdens een behandeling wordt dus aandacht besteed aan zowel lichamelijke als aan emotionele en psychische factoren. Door (oude) energieblokkades op te ruimen, zal uw balans stabieler worden en zullen de klachten afnemen. In heel ernstige gevallen is totale genezing niet meer mogelijk, maar kan wel de kwaliteit van leven verbeterd worden.

De voor de zorgverzekeraars op uw factuur gebruikte prestatiecodes zijn 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) of 24002 (kinesiologie).

Voor wie

  • Voor iedereen die uit balans is en daardoor problemen heeft op lichamelijk, emotioneel en/of psychisch gebied.
  • Voor iedereen die (verdere) disbalans wil voorkómen.
  • Voor volwassenen en kinderen.

Meer weten? Of meteen een afspraak maken? Bel 06-50838331 of stuur een e-mail.