Praktijkinformatie

Thomaslaan 43 Eindhoven | 06 50838331

Kleinschalig en persoonlijk

De praktijk is gevestigd in Eindhoven bij De Levensboom, centrum voor additieve geneeswijzen. Adres: Thomaslaan 43, 5631 GK Eindhoven. De praktijk zit in het zijgebouw (voormalige pastorie) aan de rechterkant van de Thomaskerk. Er is een klein trapje bij de ingang, maar voor mindervaliden kan een loopplank neergelegd worden.

Tarief

Het tarief voor een consult (ongeveer 60 minuten) is € 85,00 . Soms wordt een kort consult afgesproken (30 minuten); het tarief daarvoor is € 47,50 . U kunt ook een extra lang consult aanvragen (minimaal 90 minuten); dit kost € 120,– . Het verschuldigde bedrag kan direct na het consult per pin of contant worden voldaan. Op aanvraag is ook een telefonisch consult mogelijk. De kosten hiervoor hangen af van de lengte en de inhoud van het gesprek, maar zijn nooit hoger dan de kosten voor een gewoon consult.

Op de factuur staat de specificatiecode 24513 (lichaamsgerichte psychotherapie) of 24002 (kinesiologie).

Ik voldoe aan alle opleidingseisen om voor vergoeding van mijn consulten door de meeste zorgverzekeraars in aanmerking te komen. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie MET , de FAGT en sta geregistreerd in het hbo-register voor beroepsbeoefenaren van de complementaire zorg van Stichting RBCZ.

Voor precieze informatie over vergoeding van de behandeling, kunt u het beste zelf contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Certificeringen
Lid beroepsorganisatie MET
lid FAGT
Hbo-Registertherapeut BCZ©
Aangesloten bij SCAG
Erkend E.E.N.® Therapeut
Totaal Balans natuurgeneeskundig therapeut
CRKBO geregistreerd docent
Routebeschrijving

Voor de route naar Thomaslaan 43, 5631 GK Eindhoven en een kaartje klikt u hier.